The problems of providing innovative attractiveness of the enterprises of canning industry
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | L. B. Skliar, V. S. Ivanchenkov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000379054 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodical aspect of assessment of innovative susceptibility of canning enterprise
за авторством: O. I. Laiko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Theoretical bases of the innovative activity of the canning enterprise research
за авторством: O. I. Laiko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Prospects of innovative development of canning industry in Ukrainian Black Sea regions
за авторством: V. S. Ivanchenkov, та інші
Опубліковано: (2015) -
Main Priorities of Development of Canning Industry in Azerbaijan
за авторством: Abbasov, V., та інші
Опубліковано: (2022) -
Main Priorities of Development of Canning Industry in Azerbaijan
за авторством: V. Abbasov, та інші
Опубліковано: (2022)