Analysis of Approaches and Methods of Decision-Making on Innovative Development of Food Enterprises under Conditions of Uncertainty
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | K. H. Vasylchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000386656 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Modeling of the process of making management innovation decision under risk and uncertainty
за авторством: G. L. Verbitskaja
Опубліковано: (2017) -
Adaptive Management of Uncertainty in Decision-Making
за авторством: Yu. Chaika
Опубліковано: (2015) -
Risk measures in problems of decision-making under risk and uncertainty
за авторством: V. S. Kiriljuk
Опубліковано: (2013) -
Risks in decision making - uncertainties, types and characteristics
за авторством: O. Filimon
Опубліковано: (2022) -
Management by innovative activity of enterprise: conception and methods of making decision
за авторством: Yu. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2018)