Methodical Approaches to the Evaluation of Development of the Ukrainian Food Market and its Capacity
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | O. V. Darmohrai |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000386670 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Market capacity of Ukrainian regions: dominants of forming and evaluation
за авторством: S. L. Shults, та інші
Опубліковано: (2020) -
The Marketing Approaches to the Formation of the Agro-Food Market
за авторством: H. O. Pchelianska
Опубліковано: (2019) -
Methodological Approach to Regional Budgetary Capacity Evaluation
за авторством: M. A. Kozoriz, та інші
Опубліковано: (2011) -
Factor analysis of consumer capacity of food industry regional market in Lvivska oblast
за авторством: D. V. Teslia
Опубліковано: (2018) -
Development marketing food-stuffs to evolutions of marketing the food-stuffs in Ukraine
за авторством: O. B. Zviahintseva
Опубліковано: (2010)