Modeling of Supply and Demand for the Production of Baking Industry of Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | N. B. Andreishyna |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000386822 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Conceptual Approach to Forecasting Demand
за авторством: N. B. Andreishyna
Опубліковано: (2013) -
The formation of the supply and demand for marketing specialists in Ukraine
за авторством: N. S. Kosar, та інші
Опубліковано: (2016) -
Strategic diagnostics of production potential of bread-baking industry enterprises of Zhytomyr region
за авторством: H. M. Tarasiuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Topic 22. The model of aggregate demand and aggregate supply
за авторством: M. I. Skrypnychenko
Опубліковано: (2013) -
Analysis of ways to improve profitability and reserves the baking industry in Ukraine
за авторством: I. S. Kaitanskyi, та інші
Опубліковано: (2015)