Considering economic risk scenarios of food industry
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | S. V. Nozhenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Economic innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000389536 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Considering the risk of unused opportunities when grounding the optimal scenario of commissioning of new units at pumped storage power plants in Ukraine
за авторством: D. V. Stefanyshyn
Опубліковано: (2017) -
Approaches to assessing Price Risk in the food industry
за авторством: I. A. Pliushchyk, та інші
Опубліковано: (2012) -
Strategic scenario of an open source of sustainable development for the food system
за авторством: M. Koniordos, та інші
Опубліковано: (2017) -
Problems of increasing economic efficiency in the food industry
за авторством: K. O. Voitenko
Опубліковано: (2014) -
Developing Scenarios of Reputational Risk Management for Intermediary Enterprise
за авторством: K. M. Trostianska
Опубліковано: (2016)