Theoretical and Methodological Aspects of Forming the Marketing Policy at Enterprises on the Market of Meat and Meat Products
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | N. L. Savytska, O. P. Afanasieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000407675 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Strategic Directions of Meat and Meat Products Market Development
за авторством: V. V. Ivanyshyn, та інші
Опубліковано: (2018) -
Meat and meat products market in Ukraine in conditions of European integration: foreign economic aspects
за авторством: M. O. Karpiak
Опубліковано: (2018) -
The Potential of Regional Market of Meat and Meat Products: Evaluation, Analysis and Perspective Directions for Modeling
за авторством: A. D. Pilko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Legal enforcement of the competitiveness of the meat-processing enterprises products in the European market
за авторством: Yu. V. Diachenko
Опубліковано: (2017) -
Ukraine's foreign trade in meat and meat products: trends and geographical aspects
за авторством: O. V. Liakhovska
Опубліковано: (2020)