Clustering Enterprises of the Meat Processing Industry
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | V. V. Zinovchuk, V. V. Rud |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000407687 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Antioxidant plant extracts in the meat processing industry
за авторством: A. I. Ukrainets, та інші
Опубліковано: (2016) -
The mechanism of management of organizational innovation meat processing industry
за авторством: V. S. Telenchuk
Опубліковано: (2013) -
Assessment of management of receivables at the meat-processing enterprises of Ukraine
за авторством: O. P. Oshchepkov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Legal enforcement of the competitiveness of the meat-processing enterprises products in the European market
за авторством: Yu. V. Diachenko
Опубліковано: (2017) -
Analysis of the influence of environmental macro-factors on the activity of meat processing enterprises in Ukraine
за авторством: Yu. V. Diachenko
Опубліковано: (2019)