Milk-coagulation and proteolytic activity of "Glek" — carpathian enzyme preparation
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | A. V. Yukalo |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000417922 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Bacteria of the Black Sea Are Producers of Proteolytic Enzymes
за авторством: O. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2022) -
Influence of enzymes' curd formation preparations on the proteins complex of milk
за авторством: S. V. Borodai, та інші
Опубліковано: (2010) -
Amphibian skin secretions: a potential source of proteolytic enzymes
за авторством: I. Nikolaieva, та інші
Опубліковано: (2018) -
Bioactive peptides of the cow milk whey proteins (Bos taurus)
за авторством: A. V. Yukalo, та інші
Опубліковано: (2013) -
Thermophilic Fungi with Glucosidase and Proteolytic Activities
за авторством: N. V. Borzova, та інші
Опубліковано: (2021)