Mucoadhesive gel with immobilized lysozyme: preparation and properties
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | S. S. Dekina, I. I. Romanovska, I. I. Leonenko, A. V. Yegorova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000419352 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Immobilization of lysozyme in polyvinyl alcohol cryogel
за авторством: S. S. Dekina, та інші
Опубліковано: (2014) -
Isolation and purification of lysozyme from the hen egg white
за авторством: S. S. Dekina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Viability of Cryopreserved Probiotic Strains of Microorganisms Immobilized in Alginate Gel Supplemented with Disaccharides
за авторством: I. V. Petrov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Survival of Immobilized Probiotics After Freeze-Thawing in Modified Gels of Sodium Alginate
за авторством: I. A. Burjak, та інші
Опубліковано: (2017) -
Therapy of Experimental Intestinal Infection with Gel-Immobilized Antibacterial Drugs, Stored at Low Temperatures
за авторством: O. M. Babinets, та інші
Опубліковано: (2016)