Preparation and Properties of Highly Dispersed Foodstuffs from Raw Vegetable Materials
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | T. M. Burushkina, V. V. Ratushniak, V. I. Kolychiev, V. M. Prepodobnyi, Yu. O. Plotnikov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Science and innovation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421456 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of Russian market of foodstuffs and agricultural raw materials in modern conditions of managing
за авторством: Shabalina, L., та інші
Опубліковано: (2016) -
Analysis of Russian market of foodstuffs and agricultural raw materials in modern conditions of managing
за авторством: L. Shabalina, та інші
Опубліковано: (2016) -
Fuel Briquettes from Vegetable Raw Materials Wastes
за авторством: V. A. Barbash, та інші
Опубліковано: (2011) -
Certain Aspects of Vegetative Raw Material Mixes Extraction
за авторством: V. V. Diachok, та інші
Опубліковано: (2010) -
The system for radiation control of foodstuffs and building materials
за авторством: Yu. L. Zabulonov, та інші
Опубліковано: (2016)