Thermal stability of Cryptococcus albidus α-L-rhamnosidase
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | O. V. Gudzenko, N. V. Borzova, L. D. Varbanets |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | The Ukrainian Biochemical Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000423888 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Degradation of flavonoids by Cryptococcus albidus α-L-rhamnosidase
за авторством: N. V. Borzova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Thermostabilization of Eupenicillium erubescens and Cryptococcus albidus α-L-rhamnosidases by chemical reagents
за авторством: O. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
The influence of coordinative tartrate and malatogermanate compounds on the activity of α-L-rhamnosidase preparations from Penicillium tardum, Eupenicillium erubescens and Cryptococcus albidus
за авторством: О. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Supramolecular 3-d Metal 1,10-Phenanthroline Tartratostannates(IV) as Modifiers of α-L-Rhamnosidase Activity of Cryptococcus albidus, Eupenicillium erubescens and α-Galactosidase Activity of Penicillium restrictum
за авторством: O. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2022) -
Effect of Different Ligand and Different Ligand Heterometal Xylaratohermanates on the Activity of б-L-Rhamnosidases Eupenicillium erubescens, Cryptococcus albidus and Penicillium tardum
за авторством: O. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2021)