Kinetic Characteristics of Oil Natural Antioxidants
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | I. H. Radziievska, O. P. Melnyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Science and innovation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000424329 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Morphofunctional characteristics of rat's myocardium during cooling on background of application of natural antioxidants
за авторством: V. A. Pomozova, та інші
Опубліковано: (2009) -
Two-Stage Technology for Palm Oil Fractionation for Production of Cocoa Butter Substitutes
за авторством: I. H. Radziievska, та інші
Опубліковано: (2018) -
A quantum-chemical study on the antioxidant properties of natural phenolic compounds
за авторством: O. O. Kazakova
Опубліковано: (2016) -
The study of kinetic characteristics of solid biomass
за авторством: T. S. Shchudlo, та інші
Опубліковано: (2016) -
Analyzing the Risk Environment of the Oil and Natural Gas Enterprises
за авторством: I. H. Fadieieva, та інші
Опубліковано: (2019)