The State Regulation of the Hotel and Restaurant Business in the Context of the COVID-19 Pandemic
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автор: | V. O. Martynenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001261885 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analyzing the Current State of Ukrainian Restaurant Business and Prospects for Development in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: L. V. Kuchechuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015) -
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Public regulation of hotel and restaurant business as a component of tourism industry
за авторством: O. S. Kamushkov
Опубліковано: (2018) -
Risks of Industrial Enterprises in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: O. M. Orlova
Опубліковано: (2021)