Economic fundamentals of forming marketing policy of food companies
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | V. A. Chebotarev |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Economy of Industry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000437164 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Fundamental Cost Aspects of Effectiveness of Development of Ukrainian Food Companies
за авторством: O. O. Lisnichenko
Опубліковано: (2013) -
Forming of the national consumer policy on the basis of "green" economy (on the example of food services' market)
за авторством: O. A. Lipanova
Опубліковано: (2014) -
Specific Aspects of Forming the Tariff Policy of an Airline Company
за авторством: I. P. Panasiuk
Опубліковано: (2014) -
Overcoming the market romanticism and fundamentalism is the economic imperative of the present
за авторством: P. S. Єshchenko, та інші
Опубліковано: (2010) -
Price policy and market power of electricity producing companies
за авторством: B. S. Serebrennikov
Опубліковано: (2017)