Formation of demand for restaurant services among students
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | T. S. Kuklina, D. D. Hurova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000437979 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodical Approach to Assessment of the Structure of Demand on the Products of the Restaurant Industry Enterprises
за авторством: M. V. Chorna, та інші
Опубліковано: (2013) -
Improvement of the Marketing Complex of Restaurants With Consideration of Specific Features of Restaurant Services
за авторством: M. V. Mykhailova
Опубліковано: (2013) -
Formation of safety culture among students of atomic specialties in universities of Ukraine
за авторством: S. V. Barbashev, та інші
Опубліковано: (2019) -
The Modern Methods of Promoting Restaurant Services
за авторством: O. I. Reshetniak, та інші
Опубліковано: (2022) -
Business diversification as a strategic option for the development of the travel agency
за авторством: T. S. Kuklina, та інші
Опубліковано: (2016)