Polymorphism of wheat genes that determine qualitative properties in food products
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автори: | A. I. Stepanenko, O. V. Stepanenko, B. V. Morhun |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2015
|
| Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000438962 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Molecular-genetic identification of Wx genes polymorphism in wheat hybrids by multiplex polymerase chain reactions
за авторством: B. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2015) -
Polymorphism of some transcription factor genes related to drought tolerance in wheat
за авторством: O. R. Lakhneko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Polymorphism of two wheat dehydrins genes
за авторством: Ju. Urbanovich, та інші
Опубліковано: (2019) -
Implementation of Molecular Systems for Identification of Genetic Polymorphism in Winter Wheat to Obtain High-Performance Specialized Varieties
за авторством: B. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2016) -
Identification of Rsy1 gene alleles responsible for carotenoid accumulation in wheat grains
за авторством: O. V. Stepanenko, та інші
Опубліковано: (2017)