Anti-Staphylococci activity of yeast isolates affected by pH of experimental medium
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | I. V. Dabrowska, K. S. Tkachenko, V. S. Podgorsky, M. O. Fomina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000438966 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Anti-Staphylococci activity of yeast isolates affected by pH of experimental medium
за авторством: Dabrowska, I.V., та інші
Опубліковано: (2015) -
PH Effect on Antagonistic Activity Towards Bacteria of Yeasts Isolated From Hucul Dairy Products and Gastrointestinal Tract of Human
за авторством: M. O. Fomina, та інші
Опубліковано: (2016) -
Effect of medium pH and ion composition on rat's isolated hepatocyte resistance to hyperosmotic stress
за авторством: T. P. Sereda, та інші
Опубліковано: (2004) -
Effect of pH of the medium on the photomovement parameters of Dunaliella salina Teod. (Chlorophyta)
за авторством: N. P. Masjuk, та інші
Опубліковано: (2007) -
Effect of copper ions and pH of medium on antioxidant activity in root tissues of winter wheat seedlings
за авторством: Ye. Riazanova, та інші
Опубліковано: (2015)