Correction of mutagen load caused by action of food flavors using vitamin chemiopreventers
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | I. V. Bodnar, O. S. Zubko, L. S. Bodnar |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000438967 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Detection of changes in chromosomal level in eukaryotic organisms under the influence of food synthetic flavors and correcting them with vitamin chemioprotectors
за авторством: I. V. Bodnar, та інші
Опубліковано: (2016) -
Flavors in the performing arts
за авторством: K. Yudova-Romanova
Опубліковано: (2016) -
High selectivity of mutagenic action of synthetic polynucleotides
за авторством: Alexandrov, Yu.N.
Опубліковано: (1999) -
Discovery of DNA mutagenic action in the light of lateral genomics
за авторством: I. S. Karpova
Опубліковано: (2016) -
Some new data concerning the mutagenic action of DNA
за авторством: Gershenson, S.M., та інші
Опубліковано: (1994)