Population and genetic analysis of food preferences among the inhabitants of Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | I. A. Timoshina, O. V. Pavichenko, O. V. Filiptsova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000438978 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Political and ideological preferences of the population of the Republic of Belarus: sociological analysis
за авторством: S. Khamutovskaja
Опубліковано: (2013) -
Political and ideological preferences of the population of the Republic of Belarus: sociological analysis
за авторством: S. Khamutovska
Опубліковано: (2013) -
Investment preferences of the population of Ukraine: response to shocks of martial law
за авторством: O. I. Bereslavska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Formation of consumer preferences for functional food on the basis of marketing researches
за авторством: M. R. Mardar
Опубліковано: (2015) -
Indicators of generalized trust among the population of Ukraine
за авторством: M. Parashchevin
Опубліковано: (2014)