New Whipped Dessert Products: A Marketing View of the Consumer Aspect
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | O. M. Priadko, Yu. Tarasov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001335263 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Marketing Testing of Market Launch of the New Food Products (Muffins)
за авторством: O. M. Priadko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Marketing Pretesting of the Introduction to the Market of an Innovative Anti-Anemic Food Product
за авторством: O. M. Priadko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Using the Modern Marketing Tools to Stimulate Consumer Motivation
за авторством: O. M. Priadko, та інші
Опубліковано: (2021) -
The Features of Formation of New Market Space in the National Consumer Market
за авторством: M. V. Chorna, та інші
Опубліковано: (2019) -
Sensory Structures on the Antenniform Legs of Whip Spider, Phrynichus phipsoni (Arachnida, Amblypygi), from the Indian State of Goa: Scanning Electron Microscopic Elucidation: Sensory assembly on the whip of Phrynichus phipsoni
за авторством: Borkar, M. R., та інші
Опубліковано: (2023)