Using of biotechnological methods in the source material creating for breeding of organic varieties of tomato
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | T. V. Ivchenko, S. I. Korniienko, T. K. Horova, T. M. Miroshnichenko, M. V. Hurin |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000439101 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Genomic biotechnology of assessment and selection of linseed breeding material
за авторством: V. A. Lemesh, та інші
Опубліковано: (2017) -
Biotechnological conditions of valve prostheses creating by tissue engineering method
за авторством: A. G. Popandopulo, та інші
Опубліковано: (2015) -
Effectiveness of Different Cryopreservation Methods of Tomato Meristems (Lycopersicon esculentum Mill.)
за авторством: N. O. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Bacterial diseases of tomatoes
за авторством: Yu. V. Kolomiiets
Опубліковано: (2017) -
Adaptive potential of source material for bread spring wheat breeding
за авторством: S. O. Khomenko, та інші
Опубліковано: (2017)