Agrarian reform – the key to accelerating the development of food industry
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автор: | B. V. Yehorov |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2015
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000439981 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Key features Stolypin's agrarian reforms
за авторством: Yu. Borysov
Опубліковано: (2016) -
Key directions of innovative development of the food industry
за авторством: K. H. Vasylchenko
Опубліковано: (2014) -
Institutional forms of food industry in the agrarian-specialized regions
за авторством: A. Hordiichuk
Опубліковано: (2012) -
Agrarian processing industry as a guarantor of food security in the region
за авторством: O. Emelyanova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Agro-food chains: key issues of creation and development
за авторством: D. F. Krysanov, та інші
Опубліковано: (2017)