Formation of regional meat market in Ternopol region
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | O. Romanyshyn |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Ekonomist |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000442178 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Potential of Regional Market of Meat and Meat Products: Evaluation, Analysis and Perspective Directions for Modeling
за авторством: A. D. Pilko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Methodical maintenance of marketing research of meat products market of Luhansk region
за авторством: Ye. V. Chebotarov
Опубліковано: (2013) -
The Strategic Directions of Meat and Meat Products Market Development
за авторством: V. V. Ivanyshyn, та інші
Опубліковано: (2018) -
Features of meat market functioning in ukraine and their impact on the development of regions' economy
за авторством: M. O. Karpiak
Опубліковано: (2018) -
Drylobed and hydrophilous ecobiomorphs of the Ternopol Plateau flora
за авторством: V. H. Sobko, та інші
Опубліковано: (2003)