The efficiency of the enterprises of food industry of Odessa region: practical aspect
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автори: | N. M. Kuprina, Kh. O. Baraniuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2015
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000462078 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Activity of food industry enterprises of Odessa region: state and trends of development
за авторством: N. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2017) -
Technological entrepreneurship as a tool for the development of production and efficiency of activities in the food industry
за авторством: N. M. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2022) -
Methodological approaches to the management of enterprise restructuring food industry in Ukraine
за авторством: N. M. Kuprina
Опубліковано: (2012) -
Current assets of the enterprise: theoretical and practical aspects
за авторством: N. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2018) -
ESSENCE AND CLASSIFICATION OF SUPPLIES OF ENTERPRISE: THEORETICAL AND PRACTICAL ASPECT
за авторством: Kuprina, N., та інші
Опубліковано: (2017)