Research of problems of human resource management in hotel and restaurant branch
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | K. B. Kozak, H. F. Markova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000462081 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Digitalization of the Customer Experience Management in the Hotel and Restaurant Industry
за авторством: H. L. Chmil, та інші
Опубліковано: (2020) -
Corporate Management in the Hotel and Restaurant Industry: Organization, Standardization, Financialization
за авторством: V. F. Dotsenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Modern Management Technologies in the Hotel and Restaurant Business: Practices and Innovations
за авторством: K. M. Kashchuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
Problem of the Development of Hotels and Restaurants in Ukraine and Kharkiv Region
за авторством: Ya. V. Volkovska
Опубліковано: (2015)