Effect of mycoplasma infection to fatty acid composition of callus culture sugar beet
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автори: | L. P. Panchenko, E. S. Korobkova, A. N. Ostapchuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2015
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000468384 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Sugar beet diseases of bacterial etiology
за авторством: E. P. Dvorak, та інші
Опубліковано: (2017) -
Bacterial microflora of sugar beet seeds
за авторством: K. P. Dvorak, та інші
Опубліковано: (2013) -
Genetic engineering of sugar beet: problems and achievements
за авторством: E. M. Kishchenko
Опубліковано: (2010) -
Study of influence of ascorbic acid, reducing sugars and methyldopa on betalains content in Celosia cristata L. callus
за авторством: K. V. Lystvan
Опубліковано: (2019) -
Formation of Economic and Energy Security of Beet Sugar Subcomplex
за авторством: V. I. Perebyinis
Опубліковано: (2018)