Leaves nitrogen content and productivity of winter wheat lines unique in baking quality
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | O. I. Tarasiuk, V. M. Pochynok |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000477994 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effects of nitrogen supply on antioxidant enzymes activity in leaves of winter wheat
за авторством: T. P. Mamenko, та інші
Опубліковано: (2017) -
Influence of nitrogen supply on photosynthesis, grain productivity and protein content of winter wheat
за авторством: I. M. Sheheda, та інші
Опубліковано: (2018) -
Unique by grain quality breeding wheat lines containing rare Gli/Glu-alleles
за авторством: V. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2014) -
Relationships between leaves and canopy chlorophyll contents at grain filling and productivity of winter wheat
за авторством: H. O. Priadkina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Influence of nutritional elements and fungicides on chlorophyll content in leaves of highly productive winter wheat varieties
за авторством: L. M. Mykhalska, та інші
Опубліковано: (2020)