Composition and contents of polyphenols in grapevine leaves of Ukrainian varieties Aromatniy and Odesskiy Cherniy at summer and autumn vegetation periods
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | I. V. Khodakov, A. P. Levitskij, O. A. Makarenko, V. V. Vlasov, V. V. Tarasova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000478012 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Varietal characteristics of ukrainian breeding's soybeans for polyphenolic content in leaves
за авторством: I. V. Khodakov, та інші
Опубліковано: (2014) -
The dynamics of starch accumulation in different groups and varieties of garden roses during the summer-autumn period
за авторством: M. A. Melnyk, та інші
Опубліковано: (2013) -
Grapevine Trunk Diseases Pathogens Identification on Grapevine Rootstocks in Ukraine
за авторством: N. A. Muljukina, та інші
Опубліковано: (2019) -
The Pogrom Movement in Eastern Galicia in Summer and Autumn of 1941: Basic Researches and Interpretations
за авторством: M. Mykhailiuk
Опубліковано: (2019) -
Resistance of new gooseberry varieties to low temperature in autumn-winter period
за авторством: Z. E. Ozhereleva, та інші
Опубліковано: (2017)