The influence of temperature on pigment composition and soluble protein content of wheat (Triticum aestivum L.) varieties with contrast termostability
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | L. M. Babenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000478055 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of hypo- and hyperthermia on lipoxygenase activity, content of pigments and soluble proteins in Triticum aestivum L. cv. Yatran 60 seedlings
за авторством: I. V. Kosakivska, та інші
Опубліковано: (2014) -
Influence of temperature on abscisic acid content in Triticum aestivum seedlings Yatran 60 variety
за авторством: I. V. Kosakivska, та інші
Опубліковано: (2014) -
Hybride necrosis genes in bread wheat varieties (Triticum aestivum L.) of Ukraine
за авторством: O. V. Halaiev, та інші
Опубліковано: (2018) -
Influence of temperature stresses on cytokinin content in Triticum aestivum L. seedlings variety Yatran 60
за авторством: I. V. Kosakivska, та інші
Опубліковано: (2015) -
Identification and distribution of alleles of hybrid necrosis gene Ne1 in bread wheat varieties (Triticum aestivum L.) of Ukraine
за авторством: A. V. Galaev, та інші
Опубліковано: (2016)