Trends of development of hotel and restaurant economy of Zaporizhzya region in the context of strategy formation
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автор: | T. V. Shelemetieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Herald of the Economic Sciences of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001265457 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015) -
Place of digital trends in the sphere of hotel and restaurant business
за авторством: V. Fostolovych, та інші
Опубліковано: (2022) -
Problem of the Development of Hotels and Restaurants in Ukraine and Kharkiv Region
за авторством: Ya. V. Volkovska
Опубліковано: (2015) -
Hotel greening as a direction of hotel and restaurant business development
за авторством: L. A. Titomyr, та інші
Опубліковано: (2021) -
Analysis of the Development of the Ukrainian Hotel and Restaurant Business in the Context of Modern Challenges
за авторством: O. I. Milashovska, та інші
Опубліковано: (2021)