Methodology of small production enterprises' marketing on the example of the food industry enterprise: product quality aspect
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | V. V. Lutsiak |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Economic annals-XXI |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000501741 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
за авторством: L. O. Vasylkevych
Опубліковано: (2010) -
Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
за авторством: H. M. Tarasiuk
Опубліковано: (2010) -
Peculiarities of the export of the finished products by the enterprises of the food industry of Ukraine
за авторством: T. Mirzodaieva, та інші
Опубліковано: (2017) -
Theoretical and Methodological Aspects of Forming the Marketing Policy at Enterprises on the Market of Meat and Meat Products
за авторством: N. L. Savytska, та інші
Опубліковано: (2015) -
Quality and safety of food products
за авторством: D. F. Krysanov
Опубліковано: (2010)