Isolation and purification of lysozyme from the hen egg white
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | S. S. Dekina, I. I. Romanovska, A. M. Ovsepyan, M. G. Bodyul, V. A. Toptikov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000506416 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Mucoadhesive gel with immobilized lysozyme: preparation and properties
за авторством: S. S. Dekina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Immobilization of lysozyme in polyvinyl alcohol cryogel
за авторством: S. S. Dekina, та інші
Опубліковано: (2014) -
A comparative study of carbohydrate component of hen and human glycophorins
за авторством: Stasyk, T.V., та інші
Опубліковано: (1998) -
Lysozyme as the marker of the microbial intoxication of the bladder
за авторством: I. P. Pustovojt, та інші
Опубліковано: (2014) -
Lysozyme as the marker of the microbial in-toxication of the bladder
за авторством: I. P. Pustovojt, та інші
Опубліковано: (2014)