The Scientific and Methodological Principles of Modeling Consumer Behavior in the Value-Based Enterprise Management
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | V. V. Stadnyk, O. V. Zamazii |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000511529 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodology for Determining the Values of the Characteristics of Agents in the Concept of Modeling Processes of Reflexive Management of Herd Behavior at Enterprises
за авторством: S. S. Turlakova
Опубліковано: (2020) -
The Conceptual Principles of Process Management Implementation at Consumer Cooperative Trade Enterprises
за авторством: S. V. Filina
Опубліковано: (2019) -
The Theoretical and Methodological Principles of the Value-Oriented Approach to Business Management
за авторством: L. S. Zakharkina, та інші
Опубліковано: (2021) -
Scientific and applied problems of implementation of processing management at trade enterprises of the consumer cooperation
за авторством: S. V. Filina
Опубліковано: (2019) -
A technique for modeling and projecting food consumer behavior
за авторством: T. O. Kokodei
Опубліковано: (2011)