Ethanol Production by Co-Cultivation of Yeast and Lactic Acid Bacteria on Starch
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | M. O. Fomina, O. D. Ianieva, M. V. Havrylenko, T. M. Golovach, V. S. Pidgorskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001267411 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ethanol Production From Starch by Yeasts Isolated From Crops and Dairy Products
за авторством: V. S. Pidgorskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Use of distillers grains for cultivation of lactic and propionic acid bacteria
за авторством: V. V. Shutova, та інші
Опубліковано: (2010) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
за авторством: O. M. Vasyliuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
за авторством: Vasyliuk, O.M., та інші
Опубліковано: (2023) -
Efficiency of lactic acid bacteria in rabbit breeding technology
за авторством: Yu. M. Pokhylko, та інші
Опубліковано: (2020)