Fatty Acid Composition of Rhodococcus aetherivorans Cells During Phenol Assimilation
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | T. M. Nogina, L. A. Khomenko, V. S. Pidgorskyi, M. A. Kharkhota |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001267412 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Assessment of Phenol Detoxification by Rhodococcus aetherivorans USM Ac-602 Using the Phytotesting Method
за авторством: L. A. Khomenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Phenol-oxidizing activity and fatty acid profile of Brevibacillus centrosporus F14 strain
за авторством: T. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Crambe aspera plants in vitro propagation and its effect on fatty acids and phenolic compounds content and genome stability
за авторством: Pushkarova, N.O., та інші
Опубліковано: (2019) -
Fatty acid composition of the lipids of certain species of microalgae
за авторством: M. M. Basova
Опубліковано: (2005) -
Fatty acids composition of inner mitochondrial membrane of rat cardiomyocytes and hepatocytes during hypoxia-hypercapnia
за авторством: S. V. Khyzhnyak, та інші
Опубліковано: (2016)