Influence of low temperature storage and ultrasonic treatment of placenta on its extracts antioxidant properties
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | S. L. Rozanova, Ye. Y. Naumenko, E. O. Nardid |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000536829 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Antioxidant activity of placenta extracts after low temperature and hypothermic storage
за авторством: S. L. Rozanova, та інші
Опубліковано: (2011) -
Effect of low-temperature storage of placenta on its extract properties
за авторством: O. A. Nardid, та інші
Опубліковано: (2008) -
Changes of properties of human placenta aqueous-saline extracts under influence of low temperature storage
за авторством: D. N. Pogozhikh, та інші
Опубліковано: (2008) -
Influence of rapid and slow freezing on antioxidant properties of human placenta extract
за авторством: S. L. Rozanova, та інші
Опубліковано: (2011) -
Effect of storage of placenta tissue at –20°C on properties of its aqueous and saline extracts
за авторством: O. A. Nardid, та інші
Опубліковано: (2014)