Consumption of meat and meat products in Ukraine: current situation and prospects
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | R. P. Mudrak, B. B. Muzyka |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Economic annals-XXI |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000545267 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Prospects of achieving the world standards of meat consumption in Ukraine
за авторством: A. V. Skrypnyk, та інші
Опубліковано: (2014) -
The Strategic Directions of Meat and Meat Products Market Development
за авторством: V. V. Ivanyshyn, та інші
Опубліковано: (2018) -
Biotechnologies of meat products manufacture. current state
за авторством: L. V. Bal-Prylypko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Ukraine's foreign trade in meat and meat products: trends and geographical aspects
за авторством: O. V. Liakhovska
Опубліковано: (2020) -
The Potential of Regional Market of Meat and Meat Products: Evaluation, Analysis and Perspective Directions for Modeling
за авторством: A. D. Pilko, та інші
Опубліковано: (2015)