Accounting and Cost Analysis in the Product Management System for Catering Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | L. V. Semeniuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000592910 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Methodical Approach to the Cost-Accounting of the Restaurant Businesses with Catering Functions
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2017) -
Systemacy of Managing Small Public Catering Enterprises
за авторством: F. Daniali
Опубліковано: (2013) -
Accounting Provision of the Costs Management for the Production Quality
за авторством: O. T. Polishchuk, та інші
Опубліковано: (2020) -
Classification of Catering Services for Organisation of Their Accounting
за авторством: O. O. Nesterenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
The Hierarchical System of Strategies for Innovative Management of the Development of Hotels and Catering Enterprises on an Active Adaptive Basis
за авторством: V. V. Prokhorova, та інші
Опубліковано: (2018)