Key Threats to Economic Security of Hotel and Restaurant Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автор: | Ye. V. Voroniuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001269452 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Hotel greening as a direction of hotel and restaurant business development
за авторством: L. A. Titomyr, та інші
Опубліковано: (2021) -
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015) -
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Brand- and PR-management of tourism and hotel and restaurant business enterprises: theoretical aspects
за авторством: A. V. Sydoruk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Digitalization as a Driver of Growth of Competitiveness of the Hotel and Restaurant Business Enterprise
за авторством: Yu. Davydova, та інші
Опубліковано: (2022)