Features of Aphis fabae development and biocontrol of its number on red beet crops
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | I. V. Kyrychuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000675196 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
CYP4 and CYP6 gene variability in genome of Aphis fabae mordvilkoi Bцrner & Janisch, 1922
за авторством: N. V. Voronova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Microsporogenesis in faba bean (Vicia faba L.) grown in Mersin, Turkey
за авторством: A. Küçükrecep, та інші
Опубліковано: (2022) -
Efficiency of DNA repair systems in the optimization of the seed priming process in sugar and red beet
за авторством: I. I. Bubriak, та інші
Опубліковано: (2014) -
Mathematical models of the short-term forecast of development of Aphis gossypii in the forest-steppe of Ukraine
за авторством: V. L. Chernenko
Опубліковано: (1999) -
Agroecological Engineering in Rhizosphere Biocontrol Plants and Formation of Soil Health
за авторством: Ya. M. Hadzalo, та інші
Опубліковано: (2017)