Wheat bread quality improvement with using plasma¬chemically activated water
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | O. A. Pivovarov, Yu. Mykolenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Science, technologies, innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001273374 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of Ammonium Hydroxide on Efficiency Processing Ore Concentrates Plasma-Chemical Activated Water Solutions
за авторством: M. I. Vorobeva, та інші
Опубліковано: (2013) -
Identification of QTLs on chromosome 1B for grain quality traits in bread wheat (Triticum aestivum L.)
за авторством: M. Shazad, та інші
Опубліковано: (2016) -
Phenotypic effects of puroindoline gene alleles of bread wheat
за авторством: S. V. Chebotar, та інші
Опубліковано: (2012) -
Genetic transformation of bread wheat using vector constructs containing the genes of proline metabolism
за авторством: S. S. Voronova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Phytohormone ratio and photosynthetic activity of bread wheat plants under the effect of bioactive substances
за авторством: V. P. Patyka, та інші
Опубліковано: (2019)