Marketing Communications in Establishing Brands for Networks of Restaurant Business Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | E. V. Yurchak |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000815637 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Brand- and PR-management of tourism and hotel and restaurant business enterprises: theoretical aspects
за авторством: A. V. Sydoruk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Evaluating the Marketing Activities of the Restaurant Business Enterprises
за авторством: O. V. Zhehus, та інші
Опубліковано: (2016) -
The Theoretical and Conceptual Basis for Managing the Marketing Activities of a Network of Restaurant Business Enterprises
за авторством: O. V. Kosar
Опубліковано: (2021) -
Forming the strategy to increase the competitiveness of the restaurant business enterprises
за авторством: V. M. Yakubiv, та інші
Опубліковано: (2020) -
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021)