Conceptual basis of the development of propositional models of food industry terms' semantization
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | O. V. Narushevych-Vasylieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Terminolohichnyi Visnyk |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000905369 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Conceptual synonymy in syntactic terminology: semantic variations of the term obstavyna
за авторством: O. I. Vasetska
Опубліковано: (2017) -
Problems of the food industry's development
за авторством: V. Olefir
Опубліковано: (2012) -
Propositions on optimization of hydrobiological equipment
за авторством: A. G. Shatrovskij
Опубліковано: (1999) -
Conceptual Basis of Industrial Structure Modernization
за авторством: O. O. Chebanov
Опубліковано: (2012) -
Library and information proposition of medicine professionals
за авторством: V. Matiushenko
Опубліковано: (1996)