On definition of temporal parameters in ukrainians' traditional bread-baking in the late XIX and the first half XX cc.
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | A. Ziubrovskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | The Ethnology notebooks |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001003879 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Traditional catalysts of the dough fermentation process in the bread baking of the population of ethnographic Volyn in the late XIX — early XXI centuries
за авторством: A. Ziubrovskyi
Опубліковано: (2018) -
Traditional ways of dough plasticization processing (kneading) in the folk bread baking of population of historic and ethnographic Volyn at the beginning of the XX — XXI century
за авторством: A. Ziubrovskyi
Опубліковано: (2017) -
On traditional wedding-dress of Transcarpathia through XIX to first half XX cc.
за авторством: V. Kotsan
Опубліковано: (2015) -
On forms and destinations of ukrainian clay tableware in the second half XIX and the first third XX cc
за авторством: A. Shcherban, та інші
Опубліковано: (2015) -
On regional and specific aspects of classification as for traditional headwear by ukrainians of Podilia region (KhIX— first half XX cc.)
за авторством: L. Ivanevych
Опубліковано: (2015)