Reduction of enrgy consumption in the processing of starch media by method of discret-pulsed energy input
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | A. N. Obodovich, A. N. Lymar, S. I. Kostik, V. V. Sidorenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Thermophysics and thermal power engineering |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001032220 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Discrete-pulse input of energy for intensification of biotechnological processes in ethanol and breadmaking
за авторством: A. N. Obodovich, та інші
Опубліковано: (2011) -
Research of air oxigen absorbtion in the fermentation apparatus with discrete-rulse input of energy
за авторством: A. N. Obodovich, та інші
Опубліковано: (2016) -
Comparison of effectiveness of aeration of the culture medium in the mass transfer setups with discrete-pulsed input of energy during cultivation of bakery yeast
за авторством: A. A. Dolinskij, та інші
Опубліковано: (2016) -
Effect of the method of descret-pulse energy input on the mass flow rate and microbiogical growth
за авторством: A. N. Obodovich, та інші
Опубліковано: (2016) -
Research of features of the impact of the discrete pulse energy input method on the formation of lipid nanostructures
за авторством: A. A. Dolinskyi, та інші
Опубліковано: (2016)