Specific Features in the Alimentary System of the Cis-Azov Greeks
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | I. Ponomarova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Folk art and ethnology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001058826 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Tableware and Houseware of the Cis¬Azov Greeks
за авторством: I. Ponomarova
Опубліковано: (2017) -
The Crockery of the Azov Greeks with Reference to the Transformation of the Traditional Culture
за авторством: I. S. Ponomarova
Опубліковано: (2007) -
Ethnocultural Synthesis in the Realm of Conventional Men's Clothing of the Azov Littoral Greek Population
за авторством: I. Ponomarova
Опубліковано: (2020) -
Features of accumulation of triglycerides and cholesterol in the liver of rats at alimentary fatty load
за авторством: O. A. Makarenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Ukrainian Cis-Azov Region in Context of Intercultural Communications (From the 2018 Expeditionary Considerations)
за авторством: L. Bosa, та інші
Опубліковано: (2019)