COVID-19 Crisis Management on the Example of Hospitality Industry Enterprise in Latvia
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | C. Koryuhina, T. Shamshina, M. Zivitere, V. Riashchenko, I. Y. Gryshova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001335509 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Administrating the Development of Tourism and Hospitality Industries During the COVID-19 Pandemic
за авторством: A. A. Riabiev, та інші
Опубліковано: (2021) -
Risks of Industrial Enterprises in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: O. M. Orlova
Опубліковано: (2021) -
Digital technologies as modern instruments of the management system in the enterprises of the hospitality industry
за авторством: V. Fostolovych
Опубліковано: (2022) -
Features of the innovative process at the hospitality industry enterprises
за авторством: N. V. Asaulenko
Опубліковано: (2020) -
Staff Management as an Effective Instrument for Improving the Hospitality Industry
за авторством: R. I. Lopatiuk
Опубліковано: (2021)