Genetic composition of the Old English culinary vocabulary
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | T. V. Podsikera |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Movoznavstvo |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001165702 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Theoretical basis and functional features of zero subjects in Old English
за авторством: L. O. Vyzhak
Опубліковано: (2012) -
On the problem of genetic basis of the old East European platform
за авторством: Ju. P. Orovetskij
Опубліковано: (2010) -
On the problem of genetic basis of the old East European platform
за авторством: Orovetskiy, Yu.P.
Опубліковано: (2010) -
Vocabulary of the Ukrainian spells
за авторством: S. A. Shuliak
Опубліковано: (2015) -
Vocabulary of teaching process
за авторством: L. Kulishenko, та інші
Опубліковано: (2014)