Genetic composition of the Old English culinary vocabulary
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автор: | T. V. Podsikera |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2015
|
| Назва видання: | Movoznavstvo |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001165702 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Theoretical basis and functional features of zero subjects in Old English
за авторством: L. O. Vyzhak
Опубліковано: (2012) -
On the problem of genetic basis of the old East European platform
за авторством: Ju. P. Orovetskij
Опубліковано: (2010) -
Vocabulary of the Ukrainian spells
за авторством: S. A. Shuliak
Опубліковано: (2015) -
Vocabulary of teaching process
за авторством: L. Kulishenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Foreign influences and borrowings in Old Polish culinary manuscript "Zbior dla kuchmistrza tak potraw jako ciast robienia" of 18th century from fronds of Institute of Manuscript of V. I. Vernadskyi National Library of Ukraine
за авторством: S. O. Bulatova
Опубліковано: (2020)