Whey fermentation by yeast strains Kluyveromyces marxianus UCM Y-2096 and UCM Y-2388
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | O. D. Ianieva, V. S. Podgorsky |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000086389 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Information Technology of Color Imaging Assessment of Saccharomyces cerevisiae UCM Y-517 Yeast Volutin Granules
за авторством: O. M. Hromozova, та інші
Опубліковано: (2020) -
The composition of isolated volutin granules of saccharomyces cerevisiae UCM Y-517
за авторством: V. S. Kharchuk
Опубліковано: (2018) -
Pentose-Fermenting Yeasts in Nature: Ecology, Biodiversity and Applications
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2022) -
The taxonomic study of the strain Bacillus sp. UCM B-7404 – phytopathogenic fungae antagonist
за авторством: D. A. Zhukova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Инсерционная семантика плоских многопотоковых моделей языка UCM
за авторством: Губа, А.А., та інші
Опубліковано: (2012)