Studies of food production and raw materials' content relatively to genetically modified ingredients
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | N. B. Novak, R. V. Oblap |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Bulletin of Ukrainian Society of Geneticists and Breeders |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000214516 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Socioeconomic prerequisites for the use of genetically modified crops in Ukraine
за авторством: T. V. Novak, та інші
Опубліковано: (2013) -
The genesis of legislative regulation of production agricultural raw materials for baby food
за авторством: R. D. Shybko
Опубліковано: (2019) -
Hygienic characteristics of the essential component of food products and food raw materials of the industrial region
за авторством: E. M. Biletska, та інші
Опубліковано: (2017) -
Analysis of losses of food raw materials in the food chain
за авторством: O. A. Pivovarov, та інші
Опубліковано: (2022) -
Evaluation of the impact of using genetically modified products on food security condition
за авторством: O. O. Krynytska, та інші
Опубліковано: (2019)